Yhdessä teemme enemmän: kokosimme Kimpassa – Allihopa -yhteistyön helmet

Varsinais-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa monet asiat on ajateltu uusiksi. Yhteistyöllä yli kunta- ja organisaatiorajojen on saatu aikaan paljon hyvää saattamalla yhteen asiantuntijoita, joilla on visiota ja tahtoa kehittää palveluja ja lisätä maakunnan asukkaiden hyvinvointia.

Varsinais-Suomessa sote- ja maakuntauudistuksen valmistelua on tehty aktiivisesti ja maakunnassa on hyvä valmius edetä valmistelusta tositoimiin heti, kun sote- ja maakuntauudistuksen toteuttamisen mahdollistavat lait hyväksytään eduskunnassa. Syksyn 2018 aikana valmistelussa keskitytään enemmän toimintojen kehittämiseen yli organisaatiorajojen, ei hallintorakenteisiin tai organisaatiomalliin.

  • Uudistamista tarvitaan ja siitä on kaikilla yhteinen käsitys. Tähän saakka tehdystä työtä ja uusien yhteistyömallien kehittämisestä on hyötyä joka tapauksessa, mikään ei mene hukkaan, vakuuttaa muutosjohtaja Laura Leppänen.

Kimpassa – Allihopa -uudistusvalmistelussa tähän mennessä tehty kehittämistyö on nyt koottu yhdeksi info-paketiksi. Paketti on laadittu sekä suomeksi että ruotsiksi ja siinä kerrotaan uusista yhteistyömuodoista ja palvelujen integraatiosta – työstä, joka kannattaa tehdä maakuntauudistuksesta huolimatta, tavoitteena paremmat ja tasavertaisemmat palvelut varsinaissuomalaisille.

Info-paketti on laadittu Kimpassa – Allihopa -muutosorganisaation sidosryhmiä ajatellen ja heidän käyttöönsä sekä kaikille muille Varsinais-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen tämän hetkisestä tilanteesta kiinnostuneille.

Jatkamme aktiivista muutosviestintäämme verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä.

Yhdessä teemme enemmän!

Tämä sivu on saatavilla myös: Ruotsi