Tervetuloa sote-tietopakettien Varsinais-Suomen seminaariin

Tervetuloa Sote-tietopakettien Varsinais-Suomen seminaariin tiistaina 24.10.2017 klo 13.00-16.00 Turkuun Puutarhakadun auditorioon (os. Puutarhakatu 1). Ilmoittaudu mukaan.

Sosiaali- ja terveysministeriö ja Sitra ovat kehittäneet ja arvioineet sote-tietopaketteja keväästä 2015 alkaen. Sote-tietopaketit tuottavat maakunnan järjestäjälle ja valtakunnan tasolle tilannekuvan kunkin maakunnan väestön käyttämien sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuudesta. Peruspalveluministeri Juha Rehula linjasi sote-tietopakettien kansallisesta käyttöönotosta kesäkuussa 2016.

Sote-tietopakettien käyttöönottoa valmisteltiin ja testattiin seitsemän maakunnan kanssa kevään 2017 aikana, jossa Varsinais-Suomen maakunta oli mukana. Työn tuloksena syntyi kansallinen sote-tietopakettien käyttöönoton tiekartta ja määrittelyt sisältävä käsikirja.

Kansallinen sote-tietopakettien kustannus- ja toimintatietojen raportontimallin käyttöönotto siirtyy tänä syksynä konkretiaan. Kutsumme sinut kuulemaan ja keskustelemaan työn seuraavista vaiheista Varsinais-Suomessa ja siitä miten sote-tietopakettien käyttöönotto kytkeytyy muihin maakunnallisiin tiedolla johtamisen aiheisiin.

Alustava ohjelma:

13.00 Alustuspuheenvuoro

13.15 Sote-tietopakettien kansallinen käyttöönotto,
Eero Vaissi, Sitra

13.45 Varsinais-Suomen testauksen esittely,
Jutta Nieminen, maakunnan projektipäällikkö

14.15  Kahvitauko

14.45  Maakuntien vertailu sote-tietopakettien avulla – esimakua sote-tietopakettien tuloksista
Heikki Lukkarinen, Sitra

15.30. Paneelikeskustelu ict-toimittajille: Missä mennään sote-tietopakettien suhteen?

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen 12.10.2017 mennessä tästä linkistä

Lisätietoja: Jutta Nieminen, jutta.nieminen@turku.fi, p. 040 652 7374