Palvelukeskusten selvityshenkilöt tavattavissa Turussa tammikuussa

Sote- ja maakuntauudistuksen osana maakunnille perustetaan yhteisiä valtakunnallisia palvelukeskuksia. Palvelukeskuksiin kootaan maakuntien tarvitsemia tukipalveluja kiinteistöjen, tietojärjestelmien, talous- ja henkilöstöhallinnon sekä yhteishankintojen osalta.

Palvelukeskuksia perustamaan on nimetty selvityshenkilöt. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen perustamisen selvityshenkilönä toimii johtaja Mikko Salmenoja KEHA-keskuksesta, toimitila- ja kiinteistöhallinnon palvelukeskuksen selvityshenkilönä toimialajohtaja Olavi Hiekka Senaatti-kiinteistöistä, tieto- ja viestintäteknisten palvelujen palvelukeskuksen selvityshenkilönä tietohallintojohtaja Heikki Heikkilä KEHA-keskuksesta ja yhteishankintojen palvelukeskuksen selvityshenkilönä kategoriajohtaja Susanna Närvänen Hansel Oy:stä.

Valtakunnallisten palvelukeskusten perustamisen selvityshenkilöt tulevat tammikuussa 2017 Turkuun keskustelemaan palvelukeskusten perustamisesta ja valmistelusta, rajapinnoista kuntien tuottamiin palveluihin sekä muista ajankohtaisista valmisteluun liittyvistä kysymyksistä.

Keskustelutilaisuus järjestetään Turussa 24.1.2017 klo 8.30–11.00.

Lisätietoja:

muutosjohtaja Laura Leppänen (etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi, puh. 040 7674364)

 

 

Tämä sivu on saatavilla myös: Ruotsi