Lupa auttaa! -muutosohjelma

Palveluasenteen Boot Camp alkaa 20.10.

Valmistaudu hyvissä ajoin sote-uudistukseen ja tule mukaan treenaamaan oma palveluasenteesi huippukuntoon!

Varsinais-Suomen maakunnallisten kärkihankkeiden järjestämä palveluasenteen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen tähtäävä BOOT CAMP -valmennus saa sinut sote-kuntoon pikemmin kuin arvaatkaan.

Intensiiviaamupäivät järjestetään noin joka toinen kuukausi. Saat maukkaan aamukahvin lisäksi eväitä oman palveluasenteesi, asiakaslähtöisyyden, osallisuuden ja asiakaskokemuksen hyödyntämiseen. Jos käyt koko valmennuksen läpi, saat diplomin. Halutessasi voit osallistua myös yksittäisiin valmennuspäiviin. Innostava vertaisjoukko tukee tavoitteidesi saavuttamisessa ja huippupuhujat puskevat sinut tiukkaan kuntoon. Kaupan päälle tiedät, missä mennään sote-uudistusrintamalla.

BOOT CAMP -valmennussarjan ensimmäinen tilaisuus järjestetään Martinsalissa, Raision kirjastotalossa 20.10.2017 klo 9–11.

Ohjelma

  • klo 8.30 aamukahvi
  • klo 9-10 ”Työn muutos ja palveluasenne”, tulevaisuudentutkija Ilkka Halava
  • klo 10-11 Muutosagentti Mikko Hulkkonen haastattelee muutosjohtaja Antti Parpoa työn muutoksesta ja palveluasenteesta sote-uudistuksen ja lapsiperhepalveluiden näkökulmasta

Ilmoittaudu mukaan 13.10.2017 mennessä

BOOT CAMPin järjestävät maakunnalliset kärkihankkeet Lupa auttaa! ja Kompassi.

Seuraava BOOT CAMP-valmennusaamupäivä on 15.12.2017, merkitse päivä jo kalenteriisi! Lisätietoja teemasta päivitetään  lupaauttaa.fi-uutishuoneeseen teeman tarkennuttua.

Tutustu kärkihankkeisiin: