Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen aluekierros 2017 Varsinais-Suomessa

Syksyllä 2017 järjestetään sote- ja maakuntauudistuksen toimeenpanon tueksi hyvinvoinnin, terveyden sekä työ- ja toimintakyvyn edistämisen aluekierros. Kierroksen aikana pidetään tilaisuuksia jokaisessa tulevassa maakunnassa, ja ne ovat avoimia kaikille. Varsinais-Suomen tilaisuus järjestetään Turussa maanantaina 27.11.2017.

Aika: ma 27.11.2017 klo 9.00–16.00

Paikka: Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32, Turku

Tilaisuuden avaa perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko. Aamupäivää jatketaan vuorovaikutteisella seminaarilla. Iltapäivällä työskennellään työpajoissa, jotka painottuvat hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen eri teemojen ympärille.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntien ja maakuntien päättäjille, viranhaltijoille, hyte-työryhmien jäsenille, eri alojen ammattilaisille, järjestöjen, oppilaitosten ja seurakuntien edustajille sekä muille hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä kiinnostuneille.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan.

Ilmoittaudu mukaan (viimeinen ilmoittautumispäivä 14.11.2017)

Kierroksen järjestää sosiaali- ja terveysministeriö yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen, Kuntaliiton, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n, Työterveyslaitoksen, maakuntien, kuntien, aluehallintovirastojen ja järjestöjen kanssa.

Lisätiedot:

Tilaisuuden sisältöön liittyvät kysymykset: Karoliina Luukkainen, erityisasiantuntija, Turun kaupungin hyvinvointitoimiala, p. 050 5590 152, etunimi.sukunimi@turku.fi

- Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen aluekierros 2017 (alueuudistus.fi)

Tämä sivu on saatavilla myös: Ruotsi