V-S:n Sote- ja maakuntauudistus

Yhdessä teemme enemmän: mitä muutosvalmistelussa työskenteleminen on opettanut?

Yhdessä teemme enemmän -sarjassa korostetaan Kimpassa – Allihopa -uudistusvalmistelussa tähän mennessä tehtyä kehittämistyötä.

Sosiaalipalveluiden piiriin luontevasti osana terveysasemakäyntiä

Turussa Mäntymäen, Keskustan ja Varissuon terveysasemien henkilökunta voi ohjata sosiaalipalveluita tarvitsevat asiakkaat sosiaaliohjaajan vastaanotolle.

Turun yliopistossa käynnistyi uusi, monitieteinen sosiaali- ja terveydenhuollon opintokokonaisuus

Turun yliopiston uudessa sote-opintokokonaisuudessa pureudutaan uudistuvan sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksiin laajasti eri tieteenalojen näkökulmasta.

FACEBOOK

‪Hyviä uutisia niille, jotka saavat nauttia syyslomasta tällä viikolla ja niillekin, joille kohta koittaa viikonloppu: Varsinais-Suomi on täynnä upeita syyslomakohteita ja huomenna paistaa taas aurinko! Nauttikaa ulkoilusta ja pitäkää huolta kamuista! 🐾🍁

#Kimpassa2021 #Allihopa2021‬ #syysloma
... Katso lisääKatso vähemmän

16 h sitten  ·  

Katso Facebook:ssa
·Jaa

YOUTUBE

Turussa Vähäheikkilä-Hirvensalon kotihoito on ottanut käyttöön Elämän puu -julisteen, jonka avulla kuvataan asiakkaan haaveet ja toiveet. Julisteessa näkyvät myös asiakkaan mieltymykset, tärkeät jutut elämän varrelta ja asiat, joista hän ei niin välitä. Elämän puu onkin tärkeä osa asiakkaan kuntoutus- ja kulttuurisuunnitelmaa.

 

Tämä sivu on saatavilla myös: Ruotsi